Recenzii

Utin Bilat
2021-02-08
5/5
Have not tried it yet! Is far too snowy weather here !
Peter Wongcc
2020-12-11
1/5
Mill received. But maximum 100 Watt delivery. This can no 800 Watt windmill. :( Also can actually not. 800 W/24 V = 30 Amp. With this thin connecting cables goes that never.

800W Orizontală Generator Eolian De 3 Lama 12V/24V Turbine Eoliene Generator Eolian de Energie Turbine Taxa pentru acasă

rating

SKU: i779

{infomodule}

Caracteristici:

1.Utilizarea de mare putere de urmărire inteligent cu microprocesor de control, reglementare eficientă de curent și de tensiune.

2.Începe viteza vântului este scăzută, vânt mare de utilizare a energiei; de dimensiuni mici, arata bine, mici de operare vibrații.

3.Instalarea de design user-friendly, convenabil echipamente de instalare, întreținere și reparare.

4.Carcasa este fabricata din aliaj de aluminiu turnat sub presiune, cu rulment cu bile dublu transport, anti-taifun capacitate este mai puternică, sigură și fiabilă.

5.Vântul roata lamele sunt realizate din fibre de nailon, împreună cu optimizare de forma aerodinamică design și proiectare structurală, de înaltă energie eoliană factor de utilizare, o creștere anuală de generare de energie.

6.Generatorul folosind magnetic patentat de rulment alternator, cuplat cu o specială stator design, reduce în mod eficient rezistența cuplu de generator, în timp ce vântul roată și generatorul are o mai bună potrivire caracteristicile, unitatea de funcționare fiabilitate.

7.Este ideal pentru sectorul de agrement și este cunoscut pentru încărcarea bateriilor pentru bărci, chioscuri, cabane sau case mobile, precum și pentru verde morile de vânt, acasă, corporative și industriale suplimente de energie!

Caietul de sarcini:

Frunze Material: Fibre De Nailon

Generator De Caz: Turnare Din Aliaj De Aluminiu

Culoare: Alb

Lungimea lamei:53.8 cm

Turbine eoliene: 66cm

Putere: 800W

Tensiune nominală: 12/24V

Incepand de viteză vânt: 2.0 m/s

Viteza vantului nominala: 13m/s

De siguranță, viteza vântului: 55m/s

Numărul de lamele: 3PCS

Sistem de Control: Electromagnet/roată de vânt de girație

Direcția vântului de ajustare: ajustarea automată a vântului

Energia eoliană și de tip: curent trifazat generator sincron cu magnet permanent

Temperatura de operare: -40℃~+80℃

Pachetul Include:

1x Turbine Eoliene

1x Manual

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

 • Frunze Material: Fibre De Nailon
 • Numărul de Lame: 3PCS
 • Origine: NC(de Origine)
 • Turbine Eoliene: 66cm
 • culoare: Alb
 • Tensiune Nominală: 12/24V
 • Generator de caz: Turnare din aliaj de aluminiu
 • Lungimea Lamei: 53.8 cm
 • Incepand De Viteza Vântului: 2.0 m/s
 • Certificare: NICI unul
 • Viteza Vântului În Condiții De Siguranță: 55m/s
 • Viteza vantului nominala: 13m/s
 • Putere: 800w
 • Sistem De Control: Electromagnet/roată de vânt de girație

Etichete: pentru acasă, puterea vântului, ceata generator de ultrasunete, apa turbin generator, w moară de vânt, controler de turbine eoliene, generator cu motor 12v, low rpm, generator volanta, vântul generator de apă.

 • facebok
 • twitter
 • linkedin
 • youtube

Produse similare

Legate de
Caracteristici 1.nivelul de pornire viteza; vânt mare de utilizare a energiei; aspect frumos; vibratii reduse. 2.Human design prietenos, ușor de instalare, întreținere și reparare. 3.precis de turnare prin injecție lame împreună cu design optimizat aerodinamic de
1 008.95lei
Legate de
{infomodule} Caracteristici: 1.Utilizarea de mare putere de urmărire inteligent cu microprocesor de control, reglementare eficientă de curent și de tensiune. 2.Începe viteza vântului este scăzută, vânt mare de utilizare a energiei; de dimensiuni mici, arata bine,
600.17lei 552.17lei
Legate de
{infomodule} Caracteristici: 1.Utilizarea de mare putere de urmărire inteligent cu microprocesor de control, reglementare eficientă de curent și de tensiune. 2.Începe viteza vântului este scăzută, vânt mare de utilizare a energiei; de dimensiuni mici, arata bine,
553.85lei 526.16lei