Transport gratuit 20buc T15 Screw Driver Șurubelniță pentru Plum blossom cheie ,steagul roșu cheie pentru unelte cu comandă numerică

rating

SKU: i714

Dragi prieteni, bine ati venit la magazinul meu.Dacă nu puteți găsi de care aveți nevoie , vă rugăm să-mi spuneți

Transport gratuit 20buc T15 Screw Driver Șurubelniță pentru Plum blossom cheie ,steagul roșu cheie pentru unelte cu comandă numerică

Pachet: 20buc T15

Cumpărătorii trebuie să-citit :1 Ca gama de produse de fluxul de volum, uneori de stoc , astfel încât înainte de a decide să cumpere acest copil , vă rugăm să luați legătura cu proprietarul pentru a vedea dacă există stoc.Situația generală nu este pe stoc, daca s-a stricat am va notifica prompt bunuri alegeți o restituire sau de alte bunuri , dar, de asemenea, cere în mod clar mai bine, a fost liber să-ți amâni de urgență.

Salută oferta premisa îndoială, să ne sunt de acord înțelegere a produs în sine sau alte aspecte .A cauzat probleme inutile -gratuit .

3 .Toate produsele noastre sunt acceptate TenPay , un sub - sub - unul de calitate, preț , un preț prețul final , cumpara articole individuale nu accepta afacere !

Cumpărătorii să acorde o atenție :Înainte de cumpărători de bunuri capturate , vă rugăm să ia în considerare cu atenție , respectând reciproc rezultatele muncii și pentru a evita fotografiat nu cumpara !

4 : toate de plată și de livrare, vom prompt trimis după primirea de bani !

5 : vă Rugăm să fotografiat după marfă , și să ia inițiativa să mă contactați cât mai curând bani !

Cererile cumpărătorul a primit bunurile, nu există nici o problemă de acceptare a mărfurilor în aceste condiții , cât mai curând posibil pentru a confirma primirea, în termen de 1-2 zile , dacă există probleme în timp pentru tine de a informa prompt Hao tratament, nu a primit bunuri 1-2 zile să confirm, nici să contactați proprietarul .Cumpărătorul a primit bunurile vor fi considerate ca calificată .A cerut apoi negustor spus ca piese de schimb sau mărfurile în cauză , magazinul nu este responsabil !Te rog cumpărătorii știu !

7 toate produsele Noastre înainte de a fi emise sunt testate riguros , absolut asigure integritatea mărfurilor.Cumpărătorii obține bunuri ar trebui să fie privite în fața cargo shipping company worker , dacă există daune , lasa personalul emis "bunuri deteriorate dovadă" , și apoi să se întoarcă mărfurilor de către compania de transport maritim , fac cumpărături pentru înlocuire.Dacă vă înscrieți pentru bunuri deteriorate după motive de înlocuire , schimb, restaurantul nu în returnabile.Vă mulțumesc ! ! !

8 recomandat "TenPay" de Plată , puteți juca direct banii în contul meu de mai sus , vă rugăm să contactați-mă înainte de efectuarea plății , nu va fi livrat în termen de 24 de ore .

După achiziționarea :

Dacă vă simțiți mulțumiți de serviciile noastre , vă rugăm să-mi dea o laudă ^ ^ , în cazul în care, dacă nu este mulțumit , vă rugăm să informați proprietarul, în scopul de a oferi un timp util , nu dau în comentarii sau săraci nu au nici un contact în caz de evaluare, în timp ce-ți faci probleme si nu a putut fi rezolvată, și eu vă voi da proprietarul negocieze un răspuns satisfăcător .

 • Utilizare: piese de schimb
 • Nume De Brand: KAVTECNC INSTRUMENTE
 • Model: T15
 • Numărul De Model: T15
 • Origine: NC(de Origine)
 • Material: 42Crmo
 • Duritate: 40-47
 • Acoperire: NO
 • Numele: Cheie

Etichete: piuliță magnetic setter set, 5-în-1 multi șurubelniță, ad28, inoxidabil de precizie șurubelniță biți, phillips 10mm, 33 în 1 șurubelniță kit, jndthnrb, cam 75 hex, șurubelniță pentru android, philips torx.

 • facebok
 • twitter
 • linkedin
 • youtube

Produse similare

Legate de
K10 : potrivit pentru aluminiu și cupru prelucrare K10 caracteristici: ·Folosit pentru aliaj de aluminiu și aliaj de oțel de prelucrare ·suprafața superioară este lustruit pentru a reduce generarea de marginea construit-up ·design tridimensional, în mare hrăni și de mare viteză de
128.20lei 56.42lei
Legate de
Poate ai nevoie de următoarele: Cel mai pret Special: USD29.99!!!! Caracteristici: 1. Dimensiune: 35x35x30mm.De prindere dimensiune de gambă: 3-15mm. 2. Utilizați complet călite și rectificate, din oțel de scule.HRC52-58 3. V-blocuri sunt paralele,drept
124.47lei 118.24lei
Legate de
Korloy 10buc DCMT DCMT11T304-HMP DCMT11T308-HMP NC3030 Procesul de Oțel Carbură Inserturi DCMT11T304 DCMT11T308 Strung Cutter Instrumente Bine ati venit la OYYU Liga Campionilor Magazin Cabinetul arata doar o parte din produsele noastre,multe dintre produse nu a fost încărcat
149.54lei 142.07lei