1 buc RTL DST receptor V3 Pro cu chipset pentru Ham radio DST RTL pentru 500 Khz-2 GHz HF

rating

SKU: i700

Aplicații:

O RTL DST este mare pentru multe aplicații, inclusiv general radio de scanare, de control al traficului aerian, siguranța publică radio, ADSB, AIS, ACARS, VDL2, radio trunking, P25/DMR voce digital, TETRA, POCSAG, baloane meteorologice, APRS, NOAA APT sau METEOR M2 vreme sateliți, Outernet, Inmarsat, Iridium, GSM, Milsatcom, radio astronomie, meteor scatter monitorizare, DAB, sau pentru utilizarea ca un low-cost panadapter cu un tradițional ham radio.

Doar de căutare nostru RTL-SDR Blog-ul (Google te rog, link-uri nu sunt permise pe eBay) pentru cererea dumneavoastră de interes pentru a vedea unele idei.

Îmbunătățiri:

Acest RTL DST unitatea are mai multe îmbunătățiri față de generic și alte branduri, inclusiv:

R820T2 tuner

Îmbunătățit componenta pasiva toleranțe

1 PPM temperatura compensate oscilator (TCXO)

HF modul prin prelevare directă construit în (poate regla până la 500 kHz, spre deosebire de bază RTL-SDR, care poate merge doar la 24 MHz)

SMA conector F

Aluminiu protejat caz cu pad termic pentru răcire pasivă pentru a îmbunătăți L-Banda de performanță

Software-ul activabil 4,5 v părtinire tee circuit

Îmbunătățit PCB design pentru zgomot redus și mai puțin spurs

Un USB zgomot sufoca, mai bypass condensatoare, și-a construit în ferită de zgomot mai putin PC-ul

Îmbunătățită ESD protecție (suplimentară ESD diodă și extra ESD căi de descărcare de gestiune)

Îmbunătățirea front-end circuit proiectat pentru bandă largă utilizare (alte modele utiliza în continuare un circuit conceput pentru DVB-T doar)

Mai multe breakout tampoane pe PCB pentru utilizatorii avansați

Aceasta este o RTL-SDR-software defined radio receptor cu RTL2832U ADC chip, R820T2 tuner, 1PPM TCXO, SMA conector F și carcasă din aluminiu cu racire pasiva.Melodii de 500 kHz la 1,7 GHz cu până la 3,2 MHz lățime de bandă instantanee (2.4 MHz max stabil, 3.2 MHz max dacă cererea dumneavoastră este tolerant la USB picături). (HF funcționează în direct modul de prelevare a probelor - v. 3 modele și mai sus numai).Perfect pentru utilizare ca un computer bazat scanner de radio cu software-ul gratuit ca DST#, HDSDR, SDR-Radio, Linrad, GQRX sau SDR Touch pe Android.Funcționează pe Windows, MacOS, Linux, Android și chiar embedded Linux calculatoare, cum ar fi Raspberry Pi.

Acest model are câteva îmbunătățiri față de alte modele.Folosește îmbunătățit R820T2 tuner, are o 1PPM TCXO (2 PPM inițială offset, 1 PPM temperatura de drift), s-a îmbunătățit componentă toleranțe și un SMA conector F.De asemenea, vine cu un software activabil bias-tee circuitul pentru alimentarea dispozitivelor externe, cum ar fi LNA și antene active.Ea are, de asemenea, HF capacitatea de recepție.Cele mai multe standard de RTL-SDR modemuri usb poate regla până la 24 MHz la cel mai mic.Acest model are hardware-ul care deschide "direct modul de prelevare a probelor", și vă permite pentru tuning până la 500 kHz.Există o construit în 25 MHz filtru trece-jos pentru optimizarea acestui modul.

Diverse alte îmbunătățiri față de alte modele, de asemenea, au fost aplicate.De exemplu, o sufoca, a fost adăugată pe USB linie și suplimentare bypass condensatoare și linia de alimentare ferită au fost adăugate pentru a reduce interne & PC de zgomot, PCB a fost reproiectat pentru a fi semnificativ mai mic zgomot de performanță, protecție ESD a fost îmbunătățit, front-end circuit a fost optimizat pentru bandă largă utilizare (alte modele sunt încă optimizate pentru DVB-T frecvențe), la LDO a fost actualizat, și mai multe izbucni tampoane au fost adăugate pentru utilizatorii avansați.

Aparatul necesită USB 2.0 (funcționează pe cele mai multe porturi USB 3.0, dar nu putem garanta ca pentru a lucra pe toate deci, vă rog, asigura PC-ul dvs. are un nativ USB 2.0 port doar în cazul în).Instalarea pe Windows este simplu, vă rugăm să Google pentru RTL-SDR Blog Quickstart guide (link-uri nu sunt permise pe eBay rău).

Include:

1 x HF Părtinire Tee SMA Dongle (V3)

  • Nume De Brand: JET
  • Tensiune: 5V
  • Pachet: Da

Etichete: dst, rtl dst, Radio 27mhz, antena hf, antena hf tuner, noelec, rsp1, Radio Amatori, msisdr, ez tv.

  • facebok
  • twitter
  • linkedin
  • youtube

Produse similare

Legate de
Descriere: >Pentru a începe propria stație de radio acum. >Acest lucru este de 30W transmițător acoperă intervalul 5-8 KM in afara.Acesta a stabilit pentru persoanele care doresc să construiască fm stație de prima dată. >Este utilizat pe scară largă în săli
1 223.62lei
Legate de
Caracteristici NOTĂ După efectuarea plății, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru a ne informa că am nevoie de PAL sau NTSC sistem interval de frecvență, dacă nu există nici un mesaj, ne va livra în funcție de stilul implicit.Modulatorul este un analog modulator cu frecvența
815.75lei
Legate de
1120MM mult antenă telescopică Aeriene catarg ca Antenă Radio FM | transmiter Antena cu Conector BNC din Oțel Inoxidabil Caracteristici: 1. 100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate 2. Aplicatii: - RTL DST antenă; - Înlocuirea aeriene telescopic/Radio DAB/FM. -
25.16lei