7/14/15-în-1 de Apă Potabilă Test pentru PH Brom Nitrat de Testare a Calității Apei pentru Acvariu Rezervor de Pește de Apă Piscină Test

rating

SKU: i681

Puncte:

1 , 15 în 1 de Apă de Testare: Total alcalinitate, pH, Duritate, fier, cupru, plumb, Nitrati, Nitriti si alte proiecte cu un total de 15, Apă test rapid, oferă rezultate într-o chestiune de secunde

2 , sănătate: benzi de Testare sunt potrivite pentru apa potabila, acvariu, rezervor de pește, piscină și spa, industriale, apă, lac, apă termală de testare

3 , professionl: apă de calitate tester cu precizie de coordonare culoare și sensibilitate ridicată, de uz profesional, sănătate, apă potabilă benzi de testare pentru a testa standard de calitate a apei.

4 , Ușor de utilizat: introduceti apă potabilă card de test în apă timp de 2 secunde, țineți în aer pentru aproximativ 1min, apoi ajustați culoarea capacului din spate sticla pentru a obține lectură.

5 , Ușor de transportat: 100 de bucăți, calitatea apei ar trebui să fie testate săptămânal, apă potabilă benzile de testare sunt usor de manevrat chiar si pentru incepatori.

Caietul de sarcini:

Numele: 15-în-1 de Calitate a Apei Test

Precizie: 96%

Cantitate: 100buc

Material: PET

Certificare: FDA, CE, ISO

Avantaj: Anti-interferențe capacitatea de VC

Domeniul de aplicare: Potrivit pentru apă potabilă de testare , acvarii, acvarii, piscine și spa-uri, apă industrială, iazuri, izvoare termale, etc.

15 teste: PH, clor rezidual total cloruri, duritate totală alcaline, cupru, fier, plumb, nitrati, nitriti, carbonat, fluor, brom, iod, acid cianuric.

Metodă de încercare:

1. Lăsați zona de reacție de banda de testare în soluția de testare pentru 1-2 secunde, scoateți banda de testare, și să scuturați excesul de apă.

2. După 1 minut, compara zona de reacție de banda de testare cu culoarea din paletarul de culori pentru a determina valoarea testului de soluție de testare.

3. Colorimetrice timp ar trebui să fie verificate la aproximativ 1min.Dacă timpul este prea lung sau prea scurt, aceasta va afecta citirea.

Lista De Ambalare:

1 * sticlă de Apă Test

Notă:

1. Nu atingeți zona de încercare de reactiv de striptease.

2. După îndepărtarea benzi de testare, să păstreze restul de benzi de testare sigilat și departe de lumină.

3. Încercați să păstrați lichide pentru a fi testat ca incolor sau lumina de culoare posibil.

  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: gh test, acvariu de apă de testare, no3 test, pesti de acvariu live, nitrat tester, test apa acvariu, de amoniu, azotat de calciu, amoniac acvariu, tester apa.

  • facebok
  • twitter
  • linkedin
  • youtube

Produse similare

Legate de
Picătură De Transport Maritim Salut prieten drag .dacă sunteți în căutarea unei mai bune picătură de transport maritim furnizor, Destul de Vesel este cea mai buna alegere pentru tine . 1.Noi suntem cel mai mare magazin de Brand de pe Inchiriaza-limuzina.ro. 2 Avem
173.62lei 86.81lei
Legate de
Descriere Produs blana este blana naturala dimensiunea de pom poms : 15CM Adâncimea de pălărie:aproximativ 22-23CM Greutatea pălărie: Aproximativ 120G Plata 1)Inchiriaza-limuzina.ro acceptă Visa, MasterCard, Maestro Card de Debit, și transfer, prin
118.93lei 60.67lei