Tuya Zigbee 3.0 Wifi DIY Inteligent de la Distanță fără Fir Comutator Controler de Lumină 2 Banda Zigbee+rf Modul de Lucru Cu Alexa de Start Google 10A

rating

SKU: i647

Descriere:

100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate!

Fiecare ZigBee cu curent grele poate acționa ca un releu de comunicare pentru un alt curent puternic ZigBee ca priză,întrerupător,termostat și așa mai departe cu raza de 20 -30m,performante ca un ZigBee Ochiuri(ZIGMESH) pentru extrem de stabil semnal de rețea.(Notă:Această caracteristică nu este pentru curent de lumină ZigBee și, de asemenea, nu ZIGMESH funcții prezentate.

ZigBee2MQTT de configurare disponibile pentru această zigbee .

Update1:Multi-control într-un mod mult mai ușor

Update2:RF frecvența built-in pentru RF control de la distanță

Update3:Releu de stare reglabil când curentul

Update4:Nou adăugat buton de resetare pe module pentru a fi mai ușor de resetare

Update5:Nou proiectat pentru compatibilitate cu reset și comutator basculant

1.Acest smart Tuya ZigBee 3.0 modulul este proiectat cu ZigBee 3.0 protocol special, compatibil cu Tuya ZigBee hub(Smartthings, de asemenea, acceptate) pentru a realiza întregul hidraulic de casa ta,o schimbare buna pentru instabilă la internet Wi-Fi gratuit.ZigBee 3.0 protocol cu mini design de costume pentru UE/marea BRITANIE comutator de perete cutie ,și cu ușurință-l în perete comutator de comutator tradiționale fără orice influențe pe stil de decorare pentru a face inteligent,oferindu-vă dispozitivele ultimate power on/off inteligent makeover și de a converti aproape orice produse compatibile cu cele inteligente;comutator tradiționale și acest modul inteligent poate lucra independent, fără interferențe. (Notă:Acest modul este potrivit pentru rocker si butonul de reset.)

2.Poate fi folosit ca un 1 sau 2-way circuit (2 switch-uri de control 1 lumina); pur și simplu conectați la 1 din cele 2 switch-uri și de a converti conectat într-unul inteligent (pentru 2-way circuit);2.Nou proiectat cu frecvență RF RF control de la distanță într-un alt non-interferență modul.

3.Permite hands-free voce și fără fir de control de la distanță;suport Amazon Alexa de Start Google Yandex control vocal și de Viață Inteligentă și Tuya Aplicație de control de pe telefoanele inteligente cu speciale Tuya ZigBee 3.0 hub necesare și conectat.;0%-100% estompat pentru întrerupătorul de module;Releu de stare reglabil atunci când alimentarea este oprită.

4.Având în vedere starea de rețea instabil sau nu de rețea,ZigBee 3.0 switch module este de fapt o neînlocuit trebuie să se combine cu ZigBee gateway pentru a forma un LAN din casă,NU MAI vă faceți GRIJI despre și de rețea slab,obține cu ușurință de control prin intermediul dispozitivelor conectate, atâta timp cât nu este stabil ZigBee semnal;Permite mai multe dispozitive conectate prin ZigBee decât WiFi protocol;Smartthings acceptate pentru acest ZigBee modul comutator special.

5.Nou adăugat butonul de resetare de pe comutatorul modulului de mai simpla metoda de resetare decât înainte;să Preia controlul deplin de aparate conectate cu cronometre, programe și numărătoarea inversă (1/5/30 de minute, 1 oră, etc.) cu Smart Viață și Tuya Aplicație; partaja cu familia și prietenii pentru un plus de confort

Caietul de sarcini:

Tip produs: 2 banda ZigBee +RF Switch Module

Tensiune de alimentare:90-250V AC

Curent:10A

Protocol Wireless: ZigBee 3.0

Funcționare temp.:-10℃-+40C

Caz de temp.:Tc: +80℃ (Max)

Operațiunea gama:200 m

Se stinge (Lxaxî):52x47x18 mm

Clasificare IP: IP20

Pachetul Inclus:

1 * Inteligent Comutator De Lumină Releu Modulul

1 * manual de instrucțiuni

Note:

Avertismente

1. Aceasta este o Zigbee modulul inteligent comutator care trebuie să fie utilizate sub Zigbee gateway hub conectat cu Zigebee protocol.

2. Instalarea trebuie să fie efectuată de către un electrician calificat, în conformitate cu reglementările locale.

3. Păstrați la îndemâna copiilor și departe de apă, umed sau mediu cald.

4. Instalați departe de puternic semnal souroes, cum ar fi cuptor cu microunde owen, care poate provoca o întrerupere de semnal rezultat din funcționarea anormală a devica.

5. Obstrucție de perete de beton sau materiale metalice pot reduce funcționarea eficientă gamă de și ar trebui să fie evitate.

6. NU încercați să dezasamblați, să reparați sau să modificați

 • Origine: NC(de Origine)
 • Numărul De Model: Zigbee 3.0
 • Certificare: CCC
 • Tip Comutator: Control De La Distanță
 • Operațiunea gama: 200 m
 • Nume De Brand: choifoo
 • Tensiune: 90-250V AC
 • Este Dispozitiv Inteligent: Da
 • Protocolul De Rețea Fără Fir: Zigbee 3.0
 • IP Rating: Ip20
 • Suport: Dropshipping
 • Garanție: -
 • Tip De Produs: 2 banda ZigBee +RF Switch Module
 • Caracteristici: -
 • Curent: 10A

Etichete: comutator tuya, ue zigbee plug, trabuc poster, zigbee smart switch-uri, comutator wifi, unghii de transfer, ușa tuya inteligent, dispozitiv de management de cab wireless, aqara, sonoff fob.

 • facebok
 • twitter
 • linkedin
 • youtube

Produse similare

Legate de
1 gaura 2 gaura 3 gaura 4 gaura 5 gaura Am 0mm 33mm 66mm 99mm 132mm Notă: L este distanța dintre două găuri,iar lungimea de la cutie este de 66,5 + L. Memento cald: dimensiunea butonul de cutie este
50.53lei 40.44lei
Legate de
Tip comutator: 4P ON-OFF-ON,Tensiune: 12V-24V DC Culoare LED: Albastru pentru a comuta, Roșu pentru voltmetru LED albastru indicator de pe pozitia de top atunci când Baterie 1 este selectat, LED Albastru indicator pe poziția de jos, atunci când Baterie 2 este selectat Caietul
59.08lei 44.91lei
Legate de
1.Tensiune de lucru: DC12V±10% 2.Curent:Standby mai puțin de 10mA,care Lucrează mai puțin decât 128mA 3.Temperatura de lucru: -10 C—+60 C 4.Receptor Frecventa: 315MHz/433.92 MHZ 5.Primirea Sensibilitate: -105dB 6.Ieșire De Stat: Valoarea De Comutare 7.Sarcina
51.05lei 38.30lei