Niobiu Sârmă De 99,99% Puritate Ridicată Pur Nb Diametrul de 0,5 mm - 3.0 mm *1000mm pentru Cercetare Științifică și de Prelucrare Accesorii

rating

SKU: i445

Felicitări!Tocmai ați găsit Magneți și Producător de Materiale!

Produs Na-mi: de Înaltă Puritate Niobiu Sârmă

Puritate: Nb ≥99.99%

Diametru: 0.5 mm-0.8 mm, 1.0 mm, 1.5 mm, 2.0 mm, 3.0 mm

Despre transport

Oferim transport gratuit pentru majoritatea produselor.Unele sunt cu economie de transport, iar unele sunt cu express shipping.

Pentru economie de transport maritim, există mai multe opțiuni, inclusiv Inchiriaza-limuzina.ro Standard de Transport maritim, ePacket, Coreea de Post, POS Malaysia, Linie Specială Yanwen, etc. Cele mai multe dintre pachetele pot fi livrate în termen de 10-35 de zile, dar pentru unele țări, economia de livrare poate dura până la 60 de zile (Brazilia poate dura 90 de zile).Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă putem fi de ajutor.

Pentru curierat rapid, FedEx IEIP, DHL, EMS, SF Expres sunt de asemenea disponibile.Exprima de transport maritim, de obicei, durează 4-12 zile pentru o livrare.

Dacă compania de transport maritim nu nava iterms pentru țara dumneavoastră .

Contactati-ne prin e-mail sau Ali TradeManager.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta !

După Vânzări și Feekbacks

După Vânzări și Feedback satisfacție și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Încurajarea și sprijinul nostru continuu impuls.

Vă mulțumesc foarte mult!

cele mai bune urări!

1. Oferim transport gratuit pentru majoritatea produselor.Unele sunt cu economie de transport, iar unele sunt cu express shipping.

2. Numai urmărite de e-mail înregistrată vom folosi pentru comenzi.Numărul de urmărire va fi actualizat în ordinea sau în scopul de mesaj după transport.Puteți vedea informațiile de urmărire după câteva zile după numărul de urmărire post.Nu ezitați să contactați departamentul nostru de vanzari-persoana de ajutor dacă nu sunt în măsură pentru a urmări pachetul.

3. Pentru economie de transport maritim, există mai multe opțiuni, inclusiv Inchiriaza-limuzina.ro Standard de Transport maritim, ePacket, Singapore Post, Coreea de Post, POS Malaysia, Linie Specială Yanwen, POST NL, Turcia Post, etc. Cele mai multe dintre pachetele pot fi livrate în termen de 10-35 de zile, dar pentru unele țări, economia de livrare poate dura până la 60 de zile (Brazilia poate dura 90 de zile).Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă putem fi de ajutor.

4. Pentru curierat rapid, FedEx IE&IP, UPS Saver&Accelerate, DHL, DPEX sunt cele mai utilizate.Inchiriaza-limuzina.ro Premium de Transport, EMS, Yodel, SF Expres sunt de asemenea disponibile.Exprima de transport maritim, de obicei, durează 4-12 zile pentru o livrare.

Pentru magneți, poate dura 1-2 zile.

5. Ca să magneți, ele nu sunt prietenoase pentru transport aerian, care ar putea fi refuzat de aeroport verificare de siguranță.Pentru a evita accidente și întârzieri, am putea alege diferite metode de livrare, cu ce te indicat în comandă.Și am garanția că noul transport vom folosi nu vor mai lent decât ceea ce ai ales.

1. Vă rugăm să ne lăsați 5 stele DSR opiniile, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.

2. Dacă nu există nici o problemă cu logistica sau produse, vă rugăm să asigurați-vă că să ne contactați înainte de a părăsi feedback negativ sau ridica litigiu.Avem complet post-vânzare de servicii de sistem la dispoziția dumneavoastră tot timpul.Comunicarea cu noi este întotdeauna cel mai bun și cel mai rapid mod de a rezolva o problemă.

3. Există întotdeauna o cale de a rezolva o problemă de comunicare și înțelegere reciprocă.Ne puteti contacta prin oricare dintre moduri de mai jos:

A. Prin intermediul Inchiriaza-limuzina.ro Mesaj sau Pentru Mesaje

B. Prin Intermediul Comerțului Manager

C. Prin intermediul e-Mailuri sau alte contacte

 • Dimensiune: 0.5mm-3mm*1000mm
 • Cerere: Industriale Magnet
 • Numărul De Model: Nb
 • Cu Găuri: No
 • Tip: Permanent
 • Puritatea: 99.99%
 • Compozit: Pământuri Rare Magnet
 • Material: Niobiu Nb
 • Forma: Sârmă
 • Domeniul de aplicare: Industria, Electronice, Medicale, industria Aerospațială, etc.
 • Caracteristici: temperaturi ridicate și rezistență la coroziune

Etichete: industriale și științifice, multy acasă industrii, industrie și inovare, cub de tungsten, înapoi magnet, indiu metal, indiu, gâsca de aur, balenciaga adidas, dior adidas.

 • facebok
 • twitter
 • linkedin
 • youtube

Produse similare

Legate de
Noua Cinci Pivotantă Swing Magnetic Cârlige, 50lb Puternic Grele Magnet Neodim Cârlige - Mare pentru Bucătărie Acasă Caracteristică: 4 Cârlige Magnetice incluse.A făcut Permanent Magnet de Neodim, un strat de nichel.Aspectul luminos și rezistență la coroziune.Multifuncțional
72.94lei
Legate de
MAX Verticală Trage-forță:m t este dimensiunea produsului, Dublu găuri Acesta este un foarte bun magnet este față-verso, dar vine cu două găuri șurub cu ochi și îl puteți folosi pe verticală sau pe orizontală.Material: magneți din Neodim de Certificare:SGS ȘI AMS trecut Magnetizare:
72.99lei 44.52lei