Recenzii

Aleksa 0104
2020-12-28
5/5
Ät time, no tested

104BZ Tuya ZigBee 3.0 Inteligent Comutator de Lumină Releu Modulul 1 Banda Zigbee+rf Comutatorul Modulului de Lucru de la Distanță Cu Alexa de Start Google

rating

SKU: i425

104BZ Tuya ZigBee 3.0 Inteligent Comutator de Lumină Releu Modulul 1 Banda Zigbee+rf Comutatorul Modulului de Lucru de la Distanță Cu Alexa de Start Google

Descriere:

100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate!

Fiecare ZigBee cu curent grele poate acționa ca un releu de comunicare pentru un alt curent puternic ZigBee ca priză,întrerupător,termostat și așa mai departe cu raza de 20 -30m,performante ca un ZigBee Ochiuri(ZIGMESH) pentru extrem de stabil semnal de rețea.(Notă:Această caracteristică nu este pentru curent de lumină ZigBee și, de asemenea, nu ZIGMESH funcții prezentate.

ZigBee2MQTT de configurare disponibile pentru această zigbee .

Update1:Multi-control într-un mod mult mai ușor

Update2:RF frecvența built-in pentru RF control de la distanță

Update3:Releu de stare reglabil când curentul

Update4:Nou adăugat buton de resetare pe module pentru a fi mai ușor de resetare

Update5:Nou proiectat pentru compatibilitate cu reset și comutator basculant

1.Acest smart Tuya ZigBee 3.0 modulul este proiectat cu ZigBee 3.0 protocol special, compatibil cu Tuya ZigBee hub(Smartthings, de asemenea, acceptate) pentru a realiza întregul hidraulic de casa ta,o schimbare buna pentru instabilă la internet Wi-Fi gratuit.ZigBee 3.0 protocol cu mini design de costume pentru UE/marea BRITANIE comutator de perete cutie ,și cu ușurință-l în perete comutator de comutator tradiționale fără orice influențe pe stil de decorare pentru a face inteligent,oferindu-vă dispozitivele ultimate power on/off inteligent makeover și de a converti aproape orice produse compatibile cu cele inteligente;comutator tradiționale și acest modul inteligent poate lucra independent, fără interferențe. (Notă:Acest modul este potrivit pentru rocker si butonul de reset.)

2.Poate fi folosit ca un 1 sau 2-way circuit (2 switch-uri de control 1 lumina); pur și simplu conectați la 1 din cele 2 switch-uri și de a converti conectat într-unul inteligent (pentru 2-way circuit);2.Nou proiectat cu frecvență RF RF control de la distanță într-un alt non-interferență modul.

3.Permite hands-free voce și fără fir de control de la distanță;suport Amazon Alexa de Start Google Yandex control vocal și de Viață Inteligentă și Tuya Aplicație de control de pe telefoanele inteligente cu speciale Tuya ZigBee 3.0 hub necesare și conectat.;0%-100% estompat pentru întrerupătorul de module;Releu de stare reglabil atunci când alimentarea este oprită.

4.Având în vedere starea de rețea instabil sau nu de rețea,ZigBee 3.0 switch module este de fapt o neînlocuit trebuie să se combine cu ZigBee gateway pentru a forma un LAN din casă,NU MAI vă faceți GRIJI despre și de rețea slab,obține cu ușurință de control prin intermediul dispozitivelor conectate, atâta timp cât nu este stabil ZigBee semnal;Permite mai multe dispozitive conectate prin ZigBee decât WiFi protocol;Smartthings acceptate pentru acest ZigBee modul comutator special.

5.Nou adăugat butonul de resetare de pe comutatorul modulului de mai simpla metoda de resetare decât înainte;să Preia controlul deplin de aparate conectate cu cronometre, programe și numărătoarea inversă (1/5/30 de minute, 1 oră, etc.) cu Smart Viață și Tuya Aplicație; partaja cu familia și prietenii pentru un plus de confort

Caietul de sarcini:

Tip produs: 2 banda ZigBee +RF Switch Module

Tensiune de alimentare:90-250V AC

Curent:10A

Protocol Wireless: ZigBee 3.0

Funcționare temp.:-10℃-+40C

Caz de temp.:Tc: +80℃ (Max)

Operațiunea gama:200 m

Se stinge (Lxaxî):52x47x18 mm

Clasificare IP: IP20

Pachetul Inclus:

1 * Inteligent Comutator De Lumină Releu Modulul

1 * manual de instrucțiuni

Note:

Avertismente

1. Aceasta este o Zigbee modulul inteligent comutator care trebuie să fie utilizate sub Zigbee gateway hub conectat cu Zigebee protocol.

2. Instalarea trebuie să fie efectuată de către un electrician calificat, în conformitate cu reglementările locale.

3. Păstrați la îndemâna copiilor și departe de apă, umed sau mediu cald.

4. Instalați departe de puternic semnal souroes, cum ar fi cuptor cu microunde owen, care poate provoca o întrerupere de semnal rezultat din funcționarea anormală a devica.

5. Obstrucție de perete de beton sau materiale metalice pot reduce funcționarea eficientă gamă de și ar trebui să fie evitate.

6. NU încercați să dezasamblați, să reparați sau să modificați

 • Numărul De Model: -
 • Starea de Asamblare: Gata-de-Go
 • Camera Echipat: No
 • Compatibilitate: Toate Compatibile
 • Certificare: NICI unul
 • Origine: NC(de Origine)
 • Nume De Brand: centechia

Etichete: mini sonoff, acasă inteligent, conectat girier, relee finder 5v, cilindru timer, rf machin, 12 v releu, ușa tuya inteligent, tuya zigbee, homekit comutator.

 • facebok
 • twitter
 • linkedin
 • youtube

Produse similare

Legate de
Descriere: 100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate! Numele App : Tuya Smart/Smart Viata 2020 New Sosire Actualizat cu Mai Personalizate Puncte: Update1:Multi-control într-un mod mult mai ușor Update2:un Nou modul de asociere cu WiFi+Bluetooth Update3:RF
28.98lei 17.99lei
Legate de
Youpin Lofans Scame Freze Electrice Portabile USB de Încărcare Tesatura de Ras Haine Puf de Pelete de Tuns Caietul de sarcini: Nume de Scame Brand Lofans Model CS-622 modul de Încărcare Tip C de Încărcare de tensiune 5V timp de Incarcare 2h tensiune Nominala 3.7 V putere Nominală
71.44lei 50.02lei
Legate de
Caracteristici: - Nu este nevoie să se conecteze la Bluetooth sau de a descărca aplicații. - Sprijin 16 culori se pare ca lumini de curcubeu, 11 niveluri de luminozitate. - Banda LED lumini sunt compatibile pentru Alexa / Google Asistent. - Poate fi alimentat
98.15lei 70.67lei