Mințile Grevă Pack F. P. S. Dominator controller adaptor care se adaugă avansat funcționalitatea de jocuri pentru Xbox One

rating

SKU: i1034

Mințile Grevă Pack F. P. S. Dominator controller adaptor care se adaugă avansat funcționalitatea de jocuri pentru Xbox One (CM00040-1)

Descriere:

La STRIKEPACK F. P. S. Dominator este o descoperire controller adaptor care se adaugă jocuri avansate de funcționalitate existente pentru Xbox One controller.Adaptorul ofera pe butonul zbura de cartografiere și cele mai recente shooter mods fără nici o permanentă modificare sau anularea garantiei.Pur și simplu fixați-l în controler, plug în 10ft cablu, și gata de a experimenta fulger timpii de reacție și control nelimitat.Built-in controler mods folosi un revoluționar nou sistem de control care să permită un control complet chiar de la controler.Nu aplicații, software pentru PC, doar gaming fără precedent de control.Sute de mod combinații sunt posibile.Optimizat Foc Rapid, Complet Reglabil Foc Rapid, Reglabil Rafală de Foc, Puls Foc, Reglabil Anti-recul, Reglabil Quickscope, Auto Rulate, Drop Shot, Reîncărcați & Slide, Ușor de a Sari Dublu, Reglabil Buton pentru Turbo 2.0, Auto Țineți-vă Respirația, Battlefield Auto la fața locului, Huruit de Control, Păr Declanșează și Control al Mișcării Reîncărcați toate construite în și gata atunci când aveți nevoie de ele!Joaca ca un Pro!

- O singură ATINGERE DE PE ACOPERI PALETA de CARTOGRAFIERE: Adaugă padele pentru Xbox One controller.Atribui orice buton pentru a padelele, în orice moment, inclusiv față, umăr, chiar și la stânga și right analog stick butoane, cu nici o Aplicație sau PC-ul necesar.Turneul MOD gratuit cu buton de re-mapper modul disponibil.

- BUILT-IN CONTROLER MODS: Sute de controler MOD combinații sunt construite chiar în dispozitiv, inclusiv Rapidă de Incendiu, Explozie, Foc, Drop Shot, Rapid domeniul de Aplicare, Auto Rulate, chiar și pentru Turbo 2.0 și mai mult atât de multe.

- ZBATURI ACTIVAT MODS: Map MODS să fie una, sau ambele Grevă Pachet padele pentru activarea rapidă în timpul gameplay-ul.O comandă rapidă pentru a efectua complex în funcții de joc.

- ZBATURI ACTIVAT MODS: Map MODS să fie una, sau ambele Grevă Pachet padele pentru activarea rapidă în timpul gameplay-ul.O comandă rapidă pentru a efectua complex în funcții de joc.

- LAG GRATUIT prin CABLU CONECTARE PENTRU jocul de TURNEU: pentru a Evita Bluetooth interferențe cu routere și dispozitive fără fir cu un 10ft/3m lag conexiune gratuită pentru avantaj competitiv în Jocuri de noroc Online și Turnee

- DESIGN ERGONOMIC: Greva Pachet este de precizie fabricata pentru a se potrivi standard oficial pentru Xbox One controlere într-o ergonomic de moda, oferind acces la plasarea optimă de palete si un simt confortabil.

- Firmware upgradabil prin intermediul pentru PC/Mac instrument de upgrade.

NOTĂ: pentru Xbox Elite/Elite 2 Controller NU sunt acceptate.

Pachetul Include: 1 x Grevă Pack F. P. S. Dominator pentru Xbox One

1 x Cablu Micro USB

  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Pentru XBOX ONE
  • Nume De Brand: DEB
  • MicroSoft Model: Xbox One
  • Cu USB: no
  • Compatibil Marca/Model: Microsoft

Etichete: scanare degetul, fantoma tsushima, bq grevă pachet, greva pack xbox one, one s, wii rumble pack, un xbox, mod gameboy advance, cazul xbox, controlul xbox.

  • facebok
  • twitter
  • linkedin
  • youtube

Produse similare

Legate de
Descriere: Cu Microcip este PIC16F648A, frecvența de 2,4 GHz metru.Folosind temperatura compensată de tensiune controlate de cristal oscilator (2.5 ppm VC-TCXO).Poarta unic de control și precise algoritm de timp (non-temporizat întrerupe).Poarta (afișare refresh) timp de 0,01 secunde / 0.1
33.19lei 28.89lei
Legate de
Original 5PCS/LOT 74LVCH32245AEC CH32245A BGA96
68.18lei