• Bucuresti
  • +4 0735 700 031
  • rezervari@inchiriaza-limuzina.ro
Servicii
You are here: Home \ Servicii

Iti doresti ca petrecerea de ziua ta sa fie una de neuitat? Sau poate ca ti-ar place sa pleci de la cununia religioasa la bordul unei limuzine de lux, care sa uimeasca pe toata lumea? Atunci ai ajuns unde iti doresti, pentru ca noi iti punem la dispozitie nu doar limuzine de lux ci si soferi experimentati care iti vor face intreaga experienta si mai interesanta.

Profesionalismul nostru aduce un plus de confort pentru dumneavoastra, in timp ce va relaxati pe bancheta limuzinei.

Echipa noastra va pune stilul si luxul la picioare, pentru  o aparite de milioane. Toti cei care va vor vedea, vor ramane impresionati. Nu va doriti sa fiti rege sau regina macar pentru cateva ore?

Cu ajutorul serviciilor noastre va puteti bucura de :

  • Cea mai impresionanta aparitie de la nunta dumneavoastra. Cu siguranta v-ati gandit cum sa faceti sa aveti o aparitie memorabila si cum se poate imbunatati si mai mult imaginea unei mirese intr-o rochie impecabila, daca nu coborand dintr-o limuzina stralucitoare?
  • De atmosfera intima a unei plimbari prin oras, sub cupola unei limuzine de lux. Invitati-va iubita la o plimbare speciala prin oras, vazut altfel de data aceasta; dintr-o limuzina.
  • De cea mai charismatica aparitie a vedetei botezului. Veti oferi micutului vostru o intrare in societate mai mult decat aristocrata.
  • De imaginea profesionista pe care o limuzina o va crea pentru dumneavoastra, la intalnirile de afaceri pe care le aveti. Veti beneficia de o imagine de incredere care va va aduce si mai multe beneficii si profit.

Acum este disponibila si limuzina GWM Hover, o lumizina de lux, cu o capacitate de 8 locuri si dotari care va vor ajuta sa va relaxati, odata ce ati pasit in interior. Tapiteria din piele si aerul conditionat sunt doar inceputul, pentru ca limuzina mai pune la dispozitia dumneavoastra si un bar cu frigider. De asemenea, limuzina alba GWM Hover este dotata cu sistem audio, televizor si dvd., toate concepute pentru a va permite sa aveti  parte de clipe speciale.

2015-04-16 10.32.44

Img 006