• Bucuresti
  • +4 0735 700 031
  • rezervari@inchiriaza-limuzina.ro
De ce am apelat la serviciul de inchiriere limuzine
You are here: Home \ Blog \ De ce am apelat la serviciul de inchiriere limuzine
1 august 2015 - 11:07, by , in Blog, No comments

Acum aproape un an decis ca este momentul sa ma asez la casa mea, sa-mi construiesc o familie si o viata fericita. Aveam un singur hop de trecut, pentru ca viitoare sotie aveam, casa aveam. Imi mai trebuia o nunta. Si cum nicio nunta nu este, de fapt, momentul mirelui, am decis sa o ajut pe viitoarea mea sotie sa organizeze nunta mult visata de aceasta.

La inceput imi povestea despre cat de mult si-ar dori sa vina la biserica intr-o caleasca. Locuind intr-un oras mic, nu aveam de unde sa gasesc o caleasca, asa ca am incercat sa o conving ca poate o limuzina este mai potrivita. Era, bineinteles si mai ieftina, insa, pentru sotia mea, pretul era o simpla cifra, nu avea nicio relevanta materiala – asta era grija mea.

Am inceput sa caut prin oras pe cineva care ar putea sa imi inchirieze o masina mai speciala, pentru cateva ore, si pana la urma am ajuns aici.

Img 020Desi nu mai gandsem din prima ca voi alege o limuzina, dupa cateva discutii cu sotia mea, am ajuns la concluzia ca o limuzina este alegerea potrivita. Asta pentru ca sotia mea avea trei domnisoare de onoare, iar eu doi cavaleri de onoare si ne-ar fi placut sa ajungem cu totii in acelasi timp, la biserica si la sala de festivitati. Cum intr-o masina claica nu am fi incaput csub nicoo forma, am ales o limuzina cu opt locuri.

Trebuie sa marturisesc ca serviciul de inchirieri limuzine a fost unul dintre cele mai ieftine servicii de la nunta noastra, insa nu a fost deloc sub asteptari. Mai mult, am avut ca sofer, un tanar binevoitor, care ne-a facut si atmosfera pe tot parcursul drumului. Fiind din acelasi oras cu noi, soferul stia bine geografia sa, astfel ca nu ne-am impotmolit pe nicaieri si am ajuns la destinatii exact la tanc.

Dupa cum spuneam mai devreme, nici nu a fost asa scump, desi inchicirerea se poate face in regim de ora sau de zi. Noi am ales varianta pe toata ziua, pentru ca am avut cateva locuri in care a trebuit sa ajungem si pentru ca vroiam sa pastram aceeasi imagine pe tot parcurscul zilei.

A fost o alegere inteleapta si as indemna toti viitori miri sa apeleze la serviciile de inchirieri limuzine, pentru ca nu vor avea nimic de regretat.

About author:

Lasă un răspuns