• Bucuresti
  • +4 0735 700 031
  • rezervari@inchiriaza-limuzina.ro
Ai limuzina de inchiriat in Bucuresti
You are here: Home \ Blog \ Ai limuzina de inchiriat in Bucuresti
10 august 2015 - 11:10, by , in Blog, No comments

Desigur, aceasta sintagma nu este deloc iesita din comun, mai ales in Bucuresti, insa ce te face sa crezi ca aceasta limuzina este la fel ca toate celelalte care sunt disponibile in capitala? O limuzina cu adevarat luxoasa este greu de gasit, mai ales in plin sezon estival cand nuntile sunt la ele acasa. Insa, asta nu inseamna ca este imposibil sa gasesti servicii de calitate la preturi mici?

Poate ca Bucurestiul te-a obisnuit cu preturi mari pentru servicii rezonabile, insa asta nu inseamna ca sub aceasta suprafata superficiala nu exista oameni de afaceri care inca mai cred ca satisfacerea totala a nevoilor clientului, indiferent de pretul platit. Asa se face ca acum ai limuzina de inchiriat in Bucuresti care nu vine la pachet cu servicii elegante. Soferul este imbracat la patru ace, gata sa se asorteze cu evenimentul catre care conduce, este experimentat, astfel ca vor fi putine locatii pe care soferul sa nu le gaseasca cu usurinta .

Pentru ca Bucurestiul este un oras aglomerat, si totul se intampla foarte repede, ai acum ocazia sa inchiriezi limuzina doar pentru cateva ore, daca esti sigur ca nu vei avea nevoie de ea, o zi intreaga. Esti liber sa alegi modalitatea de inchiriere, fiind insa necesara o rezervare cu cateva saptamani inainte de eveniment. In timpul acesta soferul ca studia traseul catre destinatia ta, in asa fel incat la momentul evenimentului tau, totul sa fie pus la punct fara vreo intarziere de vreun fel.

Din moment ce concurenta este atat de mare, la aceasta limuzina de inchiriat din Bucuresti ai oferte de nerefuzat. In pretul inchirierii intra atat combustibilul si soferul  cat si un minibar complet echipat cu sampanie, apa si whisky, in asa fel incat pasagerii sa se simta intr-adevar rasfatati. Avand o capacitate de 8 locuri, fara sofer, esti invitat sa iti aduci si prietenii in asa fel incat sa te simti intr-adevar ca un oaspete de onoare.  Ii vei avea alaturi pe cei dragi si te vei bucura de servici de calitate la un pret rezonabil. Rezerva acum limuzina, pentru ziua ta speciala!

 

About author:

Lasă un răspuns